شرایط پسا تحریم فرصتی مناسبی برای توسعه صادرات است

شرایط پسا تحریم فرصتی مناسبی برای توسعه صادرات است

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: مدیران صنایع با تولید با کیفیت و ارزان، از شرایط پساتحریم در راستای توسعه صادرات استفاده کنند.

به گزارش شاتا ؛‌آیت الله دری نجف آبادی در جمع رئیس و معاونین سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی در محل دفتر امام جمعه اراک افزود: بعد از جریان برجام، باید شرایط جدیدی در راستای توسعه صنایع در همه نقاط کشور به خصوص استان های صنعتی مانند استان مرکزی تعریف شود و از این فرصتی که پس از سال ها بدست آمده ،استفاده بهینه شود.
امام جمعه اراک راهبرد صادرات را مبنای توسعه یافتگی عنوان کرد و گفت: متاسفانه افق دید بسیاری از مدیران صنایع هم در کشور و هم در استان مرکزی به درون مرزها معطوف شده و کمتر مدیری برای حضور در بازارهای جهانی تلاش می کند، بنابراین وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان مرجع هماهنگ کننده و سازمان دهی صنایع کشور وظیفه دارد صنعتگران را به تولید با کیفیت همراه با قیمت پایین برای حضور در بازارهای جهانی تشویق کند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی ظرفیت های صنعتی این استان را در همه کشور بی نظیر عنوان کرد و افزود: صنعتگران این استان می توانند با برنامه ریزی های کارشناسی میزان تولیدات خود را افزایش داده و نقش مهمی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم رهبری ایفا کنند.
وی گفت: مدیران و مسوولان صنایع دولتی و خصوصی در استان وظیفه دارند با برنامه ریزی های بلند مدت و منطقی فعالیت خود را در راستای تولید کالاهایی با ارزش افزوده بالا متمرکز کرده و از خام فروشی و صادرات مواد فراوری نشده خودداری کنند چرا که فروش مواد اولیه چیزی جز هدر رفت سرمایه و بیت المال را به دنبال ندارد.
امام جمعه اراک بیان کرد: به لحاظ نقش ویژه صنعت و معدن در تولید ناخالص ملی، ارزش افزوده و بهبود فضای کسب و کار، باید فضای مناسبی برای تحقق اهداف بلند مدت و کوتاه مدت فراهم شود تا صنعت در شرایط مطلوب به سمت پیشرفت حرکت كند.      
آیت الله دری نجف آبادی با اشاره به ضرورت ارتباط صنعت و دانشگاه گفت: حضور 117 هزار دانشجو در 80 دانشگاه استان مرکزی نشان از ظرفیت عظیم استان در علم و فن آوری دارد که مدیران صنایع باید از این ظرفیت ارزشمند نهایت استفاده را ببرند   وی همچنین خواستار هماهنگی جهت برگزاری تورهای صنعتی ویژه  اساتید ، دانشجویان و دانش آموزان شد.      
وی تاکید کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی باید نسبت به صدور مجوزهای صنایع برنامه داشته باشد و از صنایعی که قابلیت بالا بردن تولید ناخالص ملی را دارند، حمایت ویژه نمايد.        
 رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز در این نشست گفت: این استان به عنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی و چهارمین قطب صنعت کشور باید در تحقق اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم رهبری و سیاست های دولت تدبیر امید در راستای توسعه صادارت به عنوان الگو به دیگر استان های کشور معرفی شود.       
وی با اشاره به ضرورت حمایت و تقویت تشکل های بخش خصوصی افزود : به همین منظور شورای مشورتی در سه حوزه  امور معادن ، امور صنایع و تجارت و با حضور پیشکسوتان ، اساتید دانشگاه ، نخبگان و کلیه صاحبنظران این حوزه در سازمان تشکیل شده است.  
محمدرضا حاجی پور طرح عارضه یابی را یکی از مهمترین برنامه سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی عنوان کرد و گفت: بر اساس این طرح ، پرسشگران به صورت حضوری به واحدهای تولیدی بالای 10 نفر  کارکن مراجعه و پس از تکمیل پرسشنامه مشکلات آنان در کیمته ای بررسی و تصمیمات لازم جهت رفع موانع و مشکلات مطرح شده اتخاذ خواهد شد . / شاتانيوز

چهار شنبه، 20 آبان 1394 08:30
نظرات
نام:  نظر: 

قوانین ارسال

  • نظراتی که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی کند
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید
  • نظرات شما پس از تایید در سایت نمایش داده خواهد شد
ایمیل: 
متن زیر را در کادر کنار آن وارد کنید
* تماس با ما

آدرس:گیلان- رشت- بلوار امام خمینی- کوچه دانشگاه پیام نور- جنب ناحیه کارگاهی سپیدرود رشت- ساختمان کسب و کار

تلفکس :33721349-013
واتساپ: 09028360408
ایمیل: [email protected]
کانال اطلاع رسانی:guilanhim@
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به خانه صنعت معدن و تجارت گیلان می باشد